Aprašymas
Moringa – „stebuklingasis medis“ arba „gyvenimo medis“, kurio gimtinė yra laikoma šiaurinė Indija, garsėja nuostabiomis gydomosiomis savybėmis. Mažuose šviesiai žaliuose lapuose yra daug vitaminų A, B ir C, kalio, kalcio, baltymų ir kitų būtinų žmogaus kūnui vitaminų, mineralų ir mikroelementų.
Tai yra unikalus naudingų natūralių komponentų derinys. Džiovintuose ir į miltelių konsistenciją susmulkintuose lapuose yra daug antioksidantų, tokių kaip karotinoidai, selenas, leucinas, izoleucinas, histidinas, lizinas, valinas, metioninas, fenilalaninas, triptofanas ir treoninas, taip pat daug vitaminų, tarp jų B, E ir K.
„Moringa“ miltelių sudėtyje yra cinko, chromo, vario, chlorofilo, kalio, kalcio, magnio, omega-3, omega-6 ir omega-9 rūgščių, sieros ir daugelio kitų naudingų medžiagų.
VitaMoringa yra pirmasis fito preparatas Europos sąjungoje, oficialiai įregistruotas ir pagamintas pagal tarptautinius GMP standartus, remiantis 100% natūraliais, aplinkai nekenksmingais augaliniais produktais, sertifikuotais pagal Europos standartus – MORINGA OLEIFERA.
VitaMoringa padeda palaikyti normalų cukraus kiekį kraujyje.
Laikykite gamintojo pakuotėje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje.
Vartojimas: vaikams nuo 3 metų vartoti po 1 kapsulę per dieną prieš maistą. Suaugusiems vartoti po 2-9 kapsules per dieną 30 min. prieš valgį.
Įspėjimai: neviršykite nustatytos rekomenduojamos dienos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Nevartokite, jei yra padidėjęs organizmo jautrumas, bet kuriai iš sudedamųjų produkto medžiagų. Nėštumo ir žindymo laikotarpiu vartoti tik pasitarus su gydytoju.
Moringos papildai gaminami Lietuvoje, tinka veganams ir vegetarams.
Sudėtis
Maistinės medžiagos 1 kapsulėje RMV*,%
Moringos lapų milteliai 300 mg –
kuriuose yra:
Kalcio 160 mg 20
Magnio 145 mg 39
Cinko 2,4 mg 24
Fosforo 1 ,7 mg 0,24
Geležies 1,8 mg 12,9
Vitamino C 8 3 mg 104
* – referencinė maistinė vertė.
Sudedamosios dalys: aliejinės moringos (Moringa oleifera) lapų milteliai, hidroksipropilmetilceliuliozė, stingdiklis gelano derva, lipnumą gerinti medžiaga riebalų rūgščių magnio druskos.
100 gramų Moringos lapų:
Geležies 25 kartus daugiau nei špinatuose.
Kalcio 17 kartų daugiau nei piene.
Vitamino А 10 kartų daugiau nei morkose.
*Baltymų 4 kartus daugiau, o Magnio 36 kartus daugiau nei vištų kiaušiniuose.
Kalio 15 kartų daugiau nei bananuose.
Vitamino Е 3 kartus daugiau nei migdoluose.
Vitamino С 7 kartus daugiau nei apelsinuose.
*MORINGOS lapuose yra visos reikiamos amino rūgštys, kad įsisavintų augalinius baltymus.
Aktyviosios medžiagos:
Zn, Cr, Cu, Ca, K, Mg, Se, S, Oмеgа – 3, 6, 9 , Vitaminas А, Vitaminas В, Vitaminas С, Vitaminas D, Vitaminas Е, Vitaminas К, Karotinoidai, Chlorofilas, Leucinas, Izoleucinas, Histidinas, Lizinas, Valinas, Metioninas, Fenilalaninas, Triptofanas, Trioninas.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.