Moringa medis nėra standartinis. Darnus ir elegantiškas, amžinai žaliuojantis medis gali nustebinti kabančiomis šakomis ir  pluksniniais lapais. Tačiau gražiausias augalo bruožas – tai daugybė kvepiančių baltųjų ir geltonųjų gėlių žiedynų.

Beveik visos Moringa dalys yra valgomos ir  vertinamos: vaisiai, žalumynai, gėlės, bei šaknis. Moringos medis ypač maistingas ir labai naudingas, laikomas vienu iš Azijos virtuvės patiekalų. Netgi tvirta Moringa mediena randa savo naudojimą: iš jos gaunamas unikalus dažiklis. Tačiau aliejus yra išgaunamas iš augalų sėklų.

Jei norite naudoti produktus iš „MORINGOS“, svarbu atkreipti dėmesį į regioną, augimo sąlygas. Daugelis Kinijos ir Indijos auginimo plantacijų yra nepalankiose ekologinėse zonose, žaliavų pavyzdžiuose iš šių regionų dažnai nustatomi nepriimtini pesticidų pertekliai, sunkiųjų metalų druskos ir kitos kenksmingos medžiagos.

Eksperimentu įrodyta, kad žaliava iš Afrikos kilmės MORINGOS lapų (Nigeria) turi didžiausią naudingų medžiagų kiekį, palyginti su Himalajų ir Vietnamo kilmės pavyzdžiais.

 

Vykdydami ES direktyvos dėl privatumo ir elektroninių ryšių reikalavimus, pranešame, jog svetainėje naudojame slapukus norėdami suasmeninti turinį ir skelbimus, kad teiktume visuomeninės medijos funkcijas ir galėtume analizuoti savo srautą. Informaciją apie tai, kaip naudojatės svetaine, bendriname su visuomeninės medijos, reklamavimo ir analizės partneriais. Plačiau

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close